Tijdens dit eendagsfestivalletje nemen street artists, woordkunstenaars en muzikale toppers het podium in. Rappers Khail & Mert Ali brengen scherpe hiphop. John Ghost brengt zijn nieuwe plaat. Mixmonster Menno sluit af met een dj-set, en liet al weten geenszins van plan te zijn om vroeg naar huis te gaan.

Na een succesvolle passage in De Roma in Antwerpen, komen de winnaars van onze schrijfwedstrijd The Polar Pitch nu ook in Gent hun verzen spuwen. Leandro Ballegeer en Marthe van Bronckhorst brengen rap en poëzie.

We openen de avond met pARTicular Matters, het street art-project dat we samen met Gentse en Brusselse jongeren, Vermeylenfonds, Graffiti vzw en Rezolution deze zomer uitrolden in Gent en Brussel. Kom de mural van de Gentse crew bewonderen op de muur van café ENTR, recht tegenover De Centrale! Hoe dit kunstwerk - geschilderd met fijn stof - tot stand kwam, zie je in onze nieuwste documentaire, om 20u in de zaal.

=====

Ham 145+ (onder de luifel naast ENTR):
19:00 feestelijke opening mural “pARTicular Matters” met de kunstenaars & slam poetry

In De Centrale:
20:00 documentaire pARTicular Matters
20:30 finale The Polar Pitch
21:00 concert Khail & Mert Ali
21:50 concert John Ghost
22:50 DJ Mixmonster Menno

Voor meer info en tickets, surf naar het Facebookevent.

Leden van The Polar Project hebben zoals gewoonlijk een fikse korting: 4€ ipv 10€ add! Leden kunnen tot 25 november tickets bestellen door 4€ per ticket over te schrijven op het rekeningnummer van The Polar Project vzw: BE89 7340 5017 6085. En krijgen hun tickets aan de kassa. 

Nog snel lid worden en profiteren van de korting? Allez, 't is goed, voor één keer dan.

Co-org.: The Polar Project, Graffiti vzwVermeylenfonds en De Centrale. Met steun van de Koning Boudewijnstichting en de Nationale Loterij.

Hoe kan ik helpen?

Uit onderzoek blijkt dat je gelukkig wordt van cadeaus geven en wij maken je graag doodgelukkig. Word Vriend van The Polar Project met een kleine bijdrage per maand of doe een fiscaal aftrekbare gift! Je helpt er ons een pak mee vooruit in de klimaatstrijd.

Word Vriend